case study

Jobeffekt

Den datadrevne
jobportal

Virksomhed

Jobeffekt er en job portal, som hjælper jobsøgende med at finde arbejde og hjælper virksomheder med at finde de rette kandidater.

Industri

Rekruttering

Valgte løsning
B2B leads arrow

Mød Jobeffekt

Jobeffekt er en jobportal, som hjælper jobsøgende med at finde arbejde og hjælper virksomheder med at finde de rette kandidater. Jobeffekt finder via omfattende data de kandidater, som passer til det pågældende job.

De bruger så dataene til at sætte målrettede digitale kampagner op for de virksomheder, som de hjælper med at finde kvalificerede job kandidater. Jobeffekt annoncerer på nogen af de mest trafikerede sider og sociale medier i Danmark, for eksempel Facebook og Google.

Tristian Sommer, CMO hos Jobeffekt

Udfordringen

Jobeffekt har altid mange kampagner kørende på tværs af deres forskellige kunder, og det var derfor svært for dem at bevare overblikket over hvordan de forskellige kampagner klarede sig.

Dette var især et problem, når kunden ringede ind og havde behov for en status på deres kampagne med det samme.

Løsning

Jobeffekt valgte at montere et fjernsyn på deres kontor og forbinde det til deres Biedata dashboard.

Nu kan alle Jobeffekts medarbejdere få det fulde overblik over deres kunders kampagner, uden at bruge tid på at lede efter nøgletal. Når kunderne ringer, kan Jobeffekt med det samme give dem en status på deres kampagner, og når en annonce klarer sig dårligt, kan de reagere hurtigt.

Kom i gang på bare
tre trin

Vælg produkt
Få rapporter
Tag databaserede beslutninger

Det er fantastisk at have overblikket over alle vores kampagner. Bogstavelig talt lige foran næsen på os.

Tristian Sommer, CMO